Instagram
Arkiv

Andra advent

Kl 15:15

Så var det söndag och det är nu andra advent. Tiden går, tiden går.

Idag har det inte skett så himla mycket…har tvättat och håller på att tvätta 1000 kilo tvätt…känns i alla fall som så mycket…hua Har även spelat spel med mannen på Xbox…blev TP och Monopol.

Måndag imorgon och ny vecka. Imorgon ska jag ringa vårdcentralen. Måste dit med Eliott för att kolla hans fingrar. Han kan inte ha pek och ring fingret raka när ring och lillfingret är böjda. Alltså det går inte. Ni vet när man låtsas skjuter med fingrarna…..för att få en förståelse så lär han inte skjuta rakt om man säger så utan han lär skjuta åt höger…haha. Vet inte hur jag ska förklara men typ så. Han har haft det så, så länge han kan minnas och han säger att han har sagt det till mig innan men jag gissar på att jag inte har lyssnat ordentligt Så kan han ju inte ha det….antar att dom får fixa något med senorna…att något är fel där. Well…får se!

Jaja….alla är hemma här idag men ja…vädret är ju bara så tråkigt. Grått…blåser….regnar…bläää.

Igår blev det pizza till mat…satt fint det

Och det andra ljuset tändes imorse

Leave a Reply