Instagram
Arkiv

Semester

Kl 18.55

Hallelulja….nu är det minsann jul ledigt i 2 veckor. Checkade ut från jobb igår klockan 15.30 och det känns sååå skönt att få ledigt med hela familjen nu

Idag har vi sovit länge, chillat och städat lite grann. Jag och Stella gick hem till My som jag jobbar med och hämtade hem våran Afrikanska jättesnäckor som vi har på jobb. Dom kan ju inte vara oomhändertagna där så dom får bo här i 2 veckor….det är 8 stycken som ska tas hand om

Afrikanska jättesnäckor eller lissachatina reticulata som dom också heter

Just nu vilar mannen på soffan, Eliott är på sitt rum och spelar och Stella är ute med sina polare och ska sen ha sin kompis Lovisa sovandes här. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi kolla vidare på serien vi är inne i nu. Rekommenderar klart serien Lillehammer som går på Netflix….haha….så jäkla rolig Handlar kort om en Maffia människa från USA som gömmer sig i Norge…se den.

Annars…imorgon blir det till att städa resten utav hemmet, på måndag förmiddag ska det handlas resterande av julklapparna och sen på sena eftermiddagen/kvällen firar vi jul nummer ett hemma hos Dennis och Johanna med resten utav kompaniet. Själva julafton myser vi hemma med vår familj

Gjorde nya naglar förra helgen…blev nöjd även denna gång

Leave a Reply