Instagram
Arkiv

Lillejul och julafton

Kl 10.25

Då var det juldagen nu och idag blir det en sådan där hemma mysar dag utan en massa måsten. Tänker inte ens gå utanför dörren idag…haha

På lille julafton var vi hemma hos Dennis och Johanna och firade jul med hela kompaniet. Det var trevligt och mysigt…åt gott och drack gott och tomten kom. Eliott fick 2 snygga t- shirts från Helly Hansen och pengar som han önskade sig och Stella fick pengar och ett fint silver armband med berlocker, en hästsko och ett med två hjärtan. Vi var hemma vid 22 tiden och då kollade vi på serie och lite så innan läggdax.

Julafton firade vi hemma. Mysigt att hålla sig på hemmaplan med familjen När alla hade vaknat och när vi hade haft en lugn och mysig förmiddag så öppnade vi våra julklappar. Barnen blev överlyckliga för dom fick precis det som dom önskade sig Stella fick en Iphone, plånboksfodral till den och Earbuds. Eliott fick en nytt grafikkort till datorn och det nya Star Wars spelet. Alltså….glädjen hos dom…oslagbart

Mannen fick utav mig en multi laddnings station till hans Iphone, Appel Watch och hans Airpods och ett automatiserat bevattnings system till trädgården. Och mina julklappar från mannen kommer på bild här…jag blev såååå glad

Sooo happy for my christmast gifts…parfymen luktade så sjukt gott

Under dagen så har vi fixat och donat med julklapparna. Fixat in Stellas grejer från gamla mobilen till den nya, satt i Eliotts nya grafikkort och så vidare. Julmat åt vi så klart också och det var sjukt gott. Eliott fullkomligt älskar julmat och han åt tills han nästan kom i matkoma….haha.

Gott gotti gott gott

Idag blir det som sagt en chill dag. Stella ska med sin kompis till Elgiganten en vända och Eliott lär ju spela på sin dator. Jag kanske, kanske får ett ryck och fixar lite på Stellas rum. Hon vill byta plats på sitt skåp och sin klädställning och ta bort en del grejjer…får se om jag kanske får ett ryck under dagen…you never no

Annars önskar jag en god fortsatt jul och jag hoppas att ni haft och fortfarande har det mysigt och trevligt.

 

Leave a Reply