1:a januari 2020

Kl 13.40

Så där….alltså…första dagen på nya året…nämligen 2020. Låter lite sjukt…haha. Vi hade en mysig nyår igår…eller ja…vi har haft mysiga dagar under hela ledigheten Vi firade hemma i lugn och ro utan stress. Vi åt gott och drack gott och bara mös. Jag gjorde baconinlindad fläskytterfile med potatis gratäng och sallad och det var sååå gott. Vi spelade även Bingolotto men vann ingenting…som vanligt då. Vid 00 slaget så gick vi ut och tittade på raketerna och sen efter det så kollade vi på film och kom i säng vid 03. Jag lyckas alltid vända dygnet lagom tills det är dags att vända tillbaka. Tar typ en vecka för mig att ens orka vara uppe till långt in på natten…haha. Jaja…några dagar ledigt till så skönt det.

Lite bilder då.

Liten nyårs dukning och god mat

Bingolotto och ett glas Rosé 

Smakade en utav mannens alla rom sorter igår…blev Zacapa XO

Idag är det en sådan dag då vi bara hänger runt i pyjamas och gör typ ingenting…skönt. Passar även på att säga GRATTIS till min kära mormor som skulle fyllt år idag. Saknar dig varje eviga dag

Hoppas att ni hade en mysig nyår?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.