Mysiga dagar

Kl 15.25

Hej hej…hoppas att ni har det bra? Här är det bra…vi myser runt och njuter utav den sista ledigheten. Blev ganska förvånad då man vaknade 12.40 idag…haha. Tala om att ha vänt dygnet. Blir svårt att vända tillbaka det sen men den sorgen då

Första dagen på året så tog jag mig i kragen och gick ut på en promenad. Med musik i öronen så är det inga problem. Är man ledig är det iheller inga problem. Jag vill ju dock kunna det även sen när man jobbar men den tiden lär ju inte finnas så länge det är mörkt ute som det är när man kommer hem från jobb. Jag är ju mörk rädd de lux om jag är ute i mörker. Nåja…får försöka få in det som rutin att promenera under lunchen sen och invänta ljusare tider så man även kan gå efter jobb. Godiset, ostbågarna och allt det där är utbytt mot frukt. Jaja…..gång 7611…JAG VET…men jag klarade det sist så det ska nog gå  bra denna gången också….ska bara stanna vid det sen också

Dirty Dancing visades på tv:n för någon dag sedan. Gissa vem som bänkade sig i soffan? Jag ÄLSKAR den filmen och har sett den oerhört mååååånga gånger. Tröttnar aldrig…det kan man  bara inte.

Nåja…några lata dagar kvar innan det är dags för jobb och allt igen. Blir en spännande termin med nya inskolningar och TYVÄRR att en kär kollega slutar och vi ska lära känna en ny.

Hörs nog imorgon igen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.