Sista dagen…

Kl 14.10

…på denna julledighet man har haft. Det har varit sååå skönt att bara få vara utan några måsten och tider och att bara få vara med familjen. UNDERBART Vi njöt ut det sista igår utav att få vara uppe länge…såg 3 stycken filmer och kom i säng vid 04…typ. Såg en helt underbar film som heter Togo. Alltså…är ni som jag…1000 procent djurälskare, så se den för guds skull. Den är baserad på verklighet och jag grääät. Underbar film

Idag har jag väckt ungarna redan vid 11. Sjukt svårt att få upp dom då dom också har vänt dygnet. Dom är lediga imorgon också men måste banne mig komma in i rätt tider. Inte helt lätt…haha. Jobb imorgon och vi kommer tillbaka till dom vanliga rutinerna. Skönt på ett sätt men trist ändå när man haft så mysigt.

Blev en promenad härom dagen igen. Det blåste rejält och var rejält lerigt men det gick bra ändå. Skönt med att börja jobba är att jag kommer igång med cyklingen igen. Sen ska jag försöka promenera under lunchen.

Sedan nya året började så är allt godis, chips, ostbågar, kakor, bullar osv osv utbytt mot frukt, smoothies och havregryns gröt bland annat. Kör även med mina Naturdiet drickor så det blir bra det här.

I alla fall. Barnens storasyster Emma kommer på besök idag och sedan blir det bara chill och förbereda sig inför att gå upp tiiidigt och jobba imorgon. Ha det gott!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.