2020 01 11

Kl 19.00

Tjolahopp…första arbetsveckan avklarad. Jaa…igår då. Det var kul att komma tillbaka och träffa alla barn och kollegor så klart. Veckan gick fort även om man var sjukt trött och i oblans i sömnen dom första dagarna…haha Här hemma kämpar vi ännu att få in Stella i rätt mönster gällande sömnen…går inte alls kan jag säga. Nåväl…snart kanske. I alla fall…fredagen var ju dock inte si så där jättekul då vi sa hej då till Erica som är…eller…var…vår kollega inne på Ekorren. Hon ska nu börja på en ny förskola så det är super tråkigt för oss men kul för hennes nya kollegor. Tur dock att vi kan synas och höras ändå.

Lördag idag och jag har spenderat 3 frysandes timmar i stallet då Stellas ridning kom igång idag igen. Hon fick rida Romeo idag. Egentligen är han liiiiiite för liten för henne men han är så fruktansvärt stark och snabb så det är bara hon och en annan tjej som får rida honom från deras grupp och hon ville gärna ha honom. Gick hur bra som helst så klart så hon var sjukt nöjd med dagens ridning

Lilla snabba och starka Romeo…så himla söt och en utav hästarna som jag inte iheller är rädd för…det tar sig för mamman här och häst rädslan…sakta men säkert

Och under veckan har det fortfarande gått bra med att vara utan onyttigheter. Har just nu sedan den 1:a januari tappat snart 3 kg så bra där. Skönt att vara igång med cyklingen till jobb. Det blir ju ändå lite mer än 1 och en halv mil om dagen. Och idag blev det en promenad. Kom hem när jag hade handlat och upptäckte att jag hade glömt diskmedel. Så istället för att cykla dit så blev det en promenad. Tog en längre väg både dit och hem så det ändå blev en längre tur än vad det var dit. Får hoppas på att det blir en runda imorgon också.

Nu ska jag snart ta tag i disken här och tjata upp Stella som har somnat fast att hon inte fick sova under dagen….suck Sen blir det duschen och sen håller vi kväll med film/serie. Får se  vad vi kan hitta och se…känns som om vi har sett typ…allt och lite till.

Min middag idag. Jag har ju en jäkla fördel att jag föredrar grönt och sånt framför ”vanlig” mat. Gott som tusan

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.