– 3.7

Kl 18.40

Onsdag mitt i veckan idag och tada….har banne mig lite tid över för att hinna med ett blogg inlägg, inte illa det inte

Denna veckan har vi 2 nya små barn som vi inskolar. Det är kul men ack vad man blir trött…och då är det ändå bara första veckan som ändå är det lugna. På måndag får vi ytterligare ett nytt barn och sen är vi full grupp igen. Skönt att ha paus sen från inskolningar.

Imorse fick jag åka buss till jobb. Jag AVSKYR att åka buss men igår då jag var på väg till jobb…i världens storm får jag tillägga…ja, då blir det så klart punktering på cyklen. Och efter en tråkig morgon så tog mitt tålamod slut och jag fick gå undan och andas på jobb lite grann…haha. Ska ta hem den imorgon och sen kan jag snart cykla igen.

På bussen imorse…

…medans min kära cykel står med punktering i förrådet på jobb.

Något som är kul dock är att jag på 15 dagar har blivit av med 3,7 extra kilo. YEAH…det går bra men det är en del till som ska bort innan jag är nöjd. Meen…bra på den korta tiden så hejja mig själv Vet att det snart kommer en period då det stannar av lite och jag ska försöka att inte bli frustrerad då.

Nåväl….snart kväll och då blir det lite serier och så innan sängen kallar. Ha det bra!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.