Aktiv dag

Kl 21.30

Hujeda mig vilken aktiv dag det blev idag. Bra så klart men skönt att sitta ner nu

Jag och Stella promenerade bort till ridhuset strax innan 9.30 imorse. Var där ovanligt tidigt men ja..vi kollade på dom andra som red innan det var dags för Stella att rykta och sadla. Gick bra idag igen och nästa gång är det hoppning som hon längtar till. Var i stallet i lite över 3 timmar innan vi vandrade hem igen och då frös jag rejält kan jag säga.

Fiiiina Romeo

Hemma så blev det en välbehövlig varm kopp kaffe innan det blev ytterligare en promenad och då till affären…och med sällskap utav Stella. Tillhör inte vanligheterna direkt. Dock så ville hon in och kolla på Granngården så det var väl därför som hon följde med….haha. Dock ändå

Promenix till affären….lite suddig bild men men

Ja…hemma här sen så har jag bäddat, tvättat, hängt tvätt, lagt in tvätt, städat toaletten där uppe [tonårstoaletten kan man väl kalla den…haha ] , lagat mat, diskat och röjt undan. Tycker att det har gått i ett idag. Stella har nyss kommit hem efter att ha varit med kompisarna och Eliott har  varit hemma hela dagen. Dels så kan han inte gå ut och kicka då han skadade sin fot härom dagen. Gissar på att det är skada nummer 512 gällande kick olyckor. Men han mådde inte bra igår iheller och inte helt hundra idag så han har varit inne hela dagen.

Mannen är iväg på galej och drog hem ifrån redan vid 12 tiden. Han och hans  brödrar är iväg på ett stort event med rom/wishky provning, mat, poker spelning, musik event osv. Gissar på att dom har sjukt trevligt Får se när han väntas komma hem…haha.

Jaaa…vad annars….jo….nu är viktnedgången på – 4 och lite till så det går hur bra som helst…tummen upp. Jag kämpar på men det är ju inte alls speciellt svårt…än så länge. Men bra ändå på 18 dagar.

Ni får ha en bra kväll vet jag.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.