Sunday

Kl 15.00

Jaha…då var det söndag. Helgen gick sjukt fort så jag hoppas kvällen tar det lite easy. Var i ridhuset igår i alla fall. Stella hade hoppning med Romeo och det gick hur bra som helst. Nästa gång hon har ridning så ska hon ha Thunder igen….en utav mina favorit hästar så det gillar i alla fall jag….haha . Idag har hon och en kompis varit på Helsingborgs ridhus och kollat när någon känd kille inom ridningen var och tränade några där.

Gjorde även mina naglar igår. Blev blått men jag blev inte riktigt lika nöjd så jag brukar bli. Ville ha lite stänk av blått glitter på tummarna men hon gjorde istället en glitterkant. Hade varit ok det också om hon inte hade gjort det så tjockt men men. Jag har ju inte direkt hjärta att säga till så jag står ut.

Annars idag så har det mest varit lite chill. Har handlat, tvättat, sorterat i underklädes lådan, diskat och lite så där. Nu hänger jag i soffan och bloggar lite innan man ska fixa käk och sånt där sen. För min del blir det dock keso, avocadoo och tomater medans övriga familjen får riktig mat. Vikten pekar fortfarande nedåt…snart 6 kilo som är borta sedan den 1:a januari….tummen upp till det

Ja….det var väl vad jag hade för nu. Hoppas att ni har det bra?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.