Full fart

Kl 19.10

Hua…intensiv dag idag ja. Så himla skönt att få sätta sig ner i soffan nu Började i stallet i förmiddags med Stella. 3 timmar avklarade där…promenad dit och promenad hem…tack för stegen liksom…haha. Hon hade Thunder idag och det gick jättebra. Hann mysa med Grållan och en del utav dom andra hästarna innan det var dags för Stellas lektion.

När vi kom hem blev det en snabb kopp kaffe innan mannen, jag och Stella begav oss upp till Väla. Eliott for iväg med polarna för att kicka. Igår förresten så satte han äntligen ett trick som heter ”Dubble Flat” så han var totalt överlycklig

I all fall….shoppade lite på Väla. Blev ett svart veolur set [stava?] till Stella som hon väldigt gärna ville ha. Mannen köpte fyra nya böcker till mig. Tror inte vi köpte mer där men på IKEA blev det en nya matta till hallen där uppe, nya kuddfodral till kuddarna i soffan, nya bordsunderlägg och lite sånt där. Mannen fick även en ny kamera med sig hem så ja…det var väl det. Åt även mat på Donken. Jag åt en Mc Vegan och POMMES. Egentligen ett big no no men deras sallader är så torftiga så det ville jag inte ha. Är dock duktig ändå med vad jag äter så det spelar väl inte så jätte stor roll.

Nu sitter vi i alla fall och inväntar Mello och efter det så ska vi fortsätta på serien Vikings. Maj Gad…den är så jäkla bra…se den om ni inte redan sett den.

Mina nya böcker jag fick från mannen idag

Stella och Grållan

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.