Instagram
Arkiv

Saturday

Kl 18.15

Lördag idag och veckan gick fort…som vanligt. Trist är att helgerna går lika fort förbi. Men lördag idag som sagt och jag och Stella har varit i stallet idag. Idag red hon Ludde och till början var han seg och även om hon använde sin piska på honom så fortsatte han lunka sakta framåt….haha. Men hon tog en lång piska sen istället och då jäklar blev det fart på honom och det gick galant

I tisdags hade hon en privat lektion och jag cyklade dit direkt efter jobb för att vara med och kolla. Gick hur bra som helst och det var en bra lektion och faktiskt värt pengarna det kostade. All fokus på Stella och hennes ridning Och ja….pratade med Towe som är ridlärare och….den 3 mars ska JAG rida…woop woop. Jag är så sjukt nervös för jag är f*n livrädd för hästar…alltså…nu snackar vi ”hjärtat hoppar ur kroppen, yr i huvudet, jag nästan svimmar” rädd MEN…jag är även sjukt taggad och längtar de lux

Våran vackra, häst tokiga tjej

Stellas skötar häst Cappo som hon har köpt en ny grimma till…tjusig värre blev han i den

Fille [ tror det är Fille ] och Cappo ute i hagen

Nu är det kväll och vi precis ätit mat. Blev mat från Foodora idag faktiskt…ibland orkar man bara inte stå och laga mat. Ska om ett tag in i duschen och sen ikväll blir det programmet som man inte är så himla förtjust i men som man ändå måste kolla på….nämligen Mello….haha. Man har en sådan där hat/kärlek till det…men ja, man måste kolla ändå

Hoppas att ni har haft en bra vecka?

Leave a Reply