Saturday

Kl 19.15

Var äntligen tillbaka på jobb i måndags och det var himla kul att träffa alla barn och kollegor igen. Vart inte så mycket barn och en del nya regler nu i Corona tiderna. Vi är ute och himla mycket och skönt att det är väder till det nu då Veckan gick i alla fall himla fort!!

Lördag idag och då stallet hade stängt hela påsklovet på grund utav Corona så var Stella lycklig då det var dags att rida idag. Hon hade Ludde och idag körde dom markarbete…gick galant även om Ludde vart lite trög startad…haha.

Efter ridhuset så hämtade min bror mig, vart lite pappersfix och så där kvar att fixa nu efter mammas bortgång och nu har vi typ bara lämning utav hennes lägenhet kvar. Ska bli himla skönt när exakt allt är färdigt sen så man kan släppa det. Fick även träffa hans flickvän idag så det var kul, har ju bara sett henne på foto innan.

Nu om ett tag så ska vi se Stjärna mot stjärna och sen fortsätter vi nog kolla på Cobra…en ny serie som vi har börjat se och som verkar vara bra.

Lycklig tjej i stallet…kunde hälsa på alla hästar igen

Stella och Ludde…markarbete pågår…nästa gång blir det hoppning

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.