One year older

Kl 08.40

Jahapp, då har jag gått och blivit ett år äldre. Fyllde ju år i torsdags, den 23:e. Skönt att jag fick soligt och fint väder på min födelsedag, kunde ju likaväl ha varit snö…det har ju hänt förr liksom. Föredrar sol och värme På jobb sjöng barnen både Vi gratulerar och Happy birthday och utav mina fina kollegor fick jag fina presenter…tusen tack till er

När mannen kom hem från jobb så fick jag också presenter. Hade ju redan fått min fina cykel lite i förskott så jag hade inte väntat mig något mer men det fick jag minsann…han är bara bäst…love you honey bunny

Så det var en fin födelsdag jag fick och nu är det typ ett år tills nästa gång och då blir jag….45….hujeda mig. Får väl kanske se till att ha lite festligheter då eftersom jag och Eliott 5:ar och mannen 0:ar

Men idag är det lördag. Stella ska rida och det är hoppning som gäller idag…kommer till att gå bra. Eliott ska nog vara hemma. Han har varit hemma från skolan hela veckan eftersom han har haft en djävulsk hosta och varit snorig. Dock har det varit mycket bättre typ 1-2 dagar så en nypa luft gör bara honom gott.

Mina naglar…måste fixa dom också…helst idag. Skojar inte då jag säger att dom just nu är katastrofala!!

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.