Sunday

Kl 08.35

Hujeda mig…klockan 03.45 så väckte Eliott mig. Han hade precis kräkt sa han så jaha…tack för den. Han har nyss i princip avslutat en hel veckas hostande och snorande och så hoppar han på kräkeri nu då Får se vad det blir utav det idag!

I alla fall…efter Stellas ridning igår så begav jag och mannen oss upp på Väla [ inte ofta som man är där nu i Corona tider ]. Hade tur att få en tid till att fixa naglarna så nu är dom snygga och fina igen Blev även en fika på Espresso House…det var efterlängtat. Köpte lite små saker om behövdes också innan vi begav oss hem. Men alltså….folk verkar slappna av totalt nu och verkar inte alls bry sig om Corona. Mycket folk och måååååånga som verkligen inte håller avstånd för 5 öre. Det är på långa vägar inte över men det verkar verkligen inte gått in hos alla. Såg till och med en hel del äldre som absolut inte ska befinna sig där. Skrämmande!!

Söndag idag i alla fall…tror att jag ska bege mig på att fixa och dona i Stellas rum…får se om jag hittar lusten till att ta tag i det.

Go fika med mannen min på bästa Espresso House

Och äntligen nya naglar…såå nöjd

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.