And now it´s VACAY

Kl 13.05

Sååå himla längesedan som jag bloggade. Men vet ni vad…dels så har jag inte haft lust eller tid. Tyckte inte om utseendet på bloggen och japp, det bidrar till att man inte riktigt vill blogga. Och sen finns inte riktigt tiden då man jobbar, så mycket annat som ska hinnas med efter jobb. Ja ni vet hur det funkar, right??

MEN…nu är det SEMESTER och jag har gett mig på att designa om bloggen. Dock är det inte alls som jag vill så nej, jag är definitivt inte hel nöjd men aaa det får väl funka som det är. Blommorna i dom olika färgerna var ett måste men texten är zipp nada som jag vill. Men man kan väl inte få allt här i världen i guess Edit: NU är headern ändrad och som jag vill ha den

Well…var har hänt? Tja, jobbat…Eliott har fyllt 14 år, mannen har fyllt år, vi har varit på studentfirande då barnens kusin tog studenten. Vi har varit på 50 års fest  (hade förresten sjukt jäkla kul), vi har fixat i trädgården, fyllt poolen, barnen har fått sommarlov, det har varit begravning…ja, lite allt möjligt.

Vädret har varit kanon i juni månad…toppen verkligen. Vad händer nu när vi har semester?? Jo, det är molnigt och regnar..alltså….va???? Hoppas att det vänder. Så länge blir det mys häng inne, läsa lite, fixa lite och typ bara vara…så himla skönt Det är lite lyx att bara få vara, utan planer och utan tider…haha.

Anyway…hoppas på att hitta tillbaka till bloggen nu när man är ledig så det blir liv i den också. Men just nu så tänkte jag snart bege mig på att göra köttfärssås så den kan stå och gotta till sig tills senare. Ska även se om jag kan få liv i sonen där uppe…båda barnen har lyckats vända på dygnet rejält Dock ställde Stella sitt alarm idag och har nyss begett sig ut med kompisen.

Hoppas att ni får en bra dag och att solen kanske lyser hos er (skicka hit den i så fall).

Längtar efter detta…sol och bad

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.