Go back to sleep

Kl 09.45

Har inte kommit in i det där med att vara uppe länge än. Vi la oss vid 00.30 igår och sen vid typ 03.30 tiden (eller tidigare..minns ej ) så fick jag gå upp flera gånger och säga till Stella och hennes kompis som sover över att dom skulle vara tysta. Alltså…seriöst Stella vet inte riktigt vad tyst är…haha.Well, sen när det blev tyst på hennes rum och när man började falla i sömn igen så hörde jag Eliott börja prassla med någon jäkla påse eller vad det var så då fick jag säga åt honom att vara tyst, fun night or not Kl 07 kunde inte jag sova vidare, vet inte varför min kropp är inställd på en viss tid? MEN…det bästa med att gå upp tidigt och att man inte har några tider eller annat att hålla är ju att man kan ju lägga sig igen…utan problem. EXAKT vad jag gjorde efter lite tidigt morgon kaffe och efter att ha checkat lite nyheter på datorn

Zzzzzzzzzzzzz

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.