En dag på Väla

Kl 18.55

Sov till 8.45 idag…lite utav ett rekord för mig som annars alltid vaknar  runt klockan 7 när jag är ledig. Skönt i alla fall

Mannen bestämde (eller tyckte, ville) att vi skulle ta en dag på Väla idag med lite shopping och mat så jag, han och Stella har spenderat en del timmar där idag. Det sa man ju inte nej till. Eliott var knappt vaken när vi gick men han ville vara hemma.

Jag fick 4  böcker utav mannen, av Sofie Sarenbrant. Fattas bara 3 stycken nu, sen har jag alla. Tyvärr fanns dom inte inne i butik idag så får vänta med dom. Blev även en härlig hoodie tröja som är så där perfekt gosig Stella fick en Puma hoodie , en Everest väst, ett skal till mobilen och en sådan där ljus spegel som tydligen är nya grejen..hon är sjukt nöjd. Sen blev det lite mer och givetvis en fika på Espresso House och senare mat på Kolgrillen och Stella valde bakad potatis från Grafitti. Det var så sjukt gott så nu är man mätt de lux En supermysig dag med nästan hela familjen

Bra böcker kan man aldrig ha för mycket utav

Maj Gad…gott de lux

Nu är man slut men ändå inte så farligt. Funderar på om jag ska upp och fixa så att jag har alla mina böcker på samma ställe. Just nu har jag dom typ lite överallt..haha. Tänker mig ovanför garderoberna i sovrummet, där kan man ju sätta dom snyggt. Well, får se om jag gör det idag eller imorgon.

Till helgen åker Eliott till VärmlandI EN HEL VECKA!! Hur ska man klara sig utan sonen så länge? Men han kommer till att få skoj. Hans bästa kompis har en stuga där uppe och dom ska köra cross och ha superkul

Nej vet ni…det var allt för bloggen idag men vi hörs imorgon igen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.