Storytel

Kl 11.55

WOW…idag regnar det inte…i alla fall inte än så länge. Hoppas att det förblir regnlöst idag. Igår regnade det typ HELA dagen, mängder…känns som om det har regnat från vår semester start

Men fick läst en del igår så det var ju skönt. Nu har jag dock skaffat mig Storytel. Har varit lite anti ljudböcker förr, för jag tycker det har tagit bort hela grejen med att just sitta och bläddra i en bok. Men jag har tänkt om och nu när jag har testat så är det ju fantastiskt. Tänk….jag kan laga mat, diska, gå ut och gå, sortera tvätt mm SAMTIDIGT som jag lyssnar på en bra bok. Hur perfekt som helst…tur att man kan ändra sig i sina tankar

Igår och… 

…imorse. Samma bok men olika ”läsnings sätt”.

På kvällen sen igår [sent] så fick jag och mannen ett ryck med att sätta belysning i trappen. Blev huuuuuur snyggt som helst och idag ska vi göra det klart med dragning utav sladd och så där. Annars blir det väl ännu en soft dag men det gör inte ont det iheller

Men nu ska jag väcka sonen som kanske ska iväg och kicka i Ängelholm idag och sen ska jag bege mig till affären tänkte jag. Hoppas att ni får en bra dag.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.