Genie

Kl 19.00

Då var det söndag men det kvittar väl egentligen vilken dag det är när man har semester Vädret är fortfarande mer höst än sommar och det är väl inte jätte wow direkt. Vill sola och bada och hänga i trädgården.

Eliott har åkt till Värmland. Han sov över hos sin kompis Milton i fredags och sen åkte dom iväg på förmiddagen på lördagen. Han ska vara där uppe i en hel vecka med Milton och hans familj. Igår körde han riktig cross [ en stor och inte en liten som han själv hade/har innan ] för första gången, en cross med växlar och sånt där. Han hade så klart fattat direkt hur det gick till och drog iväg…haha. Messade med honom innan och dom skulle givetvis köra idag igen. Får hoppas att jag får hem honom hel sen till helgen

Mannen och jag var iväg på Väla en sväng innan idag. Vi var inne på Rituals och köpte den där uppkopplade [ SÅ KLART i detta hemmet ] Genie doftaren. Fick även en del gåvor med oss hem där ifrån så det var ju kul

Vår lilla Genie…bilden är dock lånad från nätet

Och så fick vi lite gåvor med oss hem…tack för det

Vi har sett 3 bra filmer här under helgen. Först ut var The Old Guard med Charlize Theron. Den finns på Netflix och den var GRYMT bra så se den om ni har tillfälle. Den andra filmen vi såg hette You should have left med Kevin Bacon. Inte i samma klass som första filmen jag nämnde men ändå helt ok. Den tredje filmen vi såg hette Greyhound med Tom Hanks och den var också jätte bra. Ikväll kanske vi ska ge oss på den svenska serien Arn som visas på Netflix . Eftersom vi totalt älskade Vikings så tänker vi att vi kanske gillar denna också, vi får se

Avslutar med en bild på Stella då hon hade sin sista ridning innan sommar uppehållet och önskar er en trevlig söndags kväll.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.