Lazy (book) day +filmtips

Kl 16.20

Alltså..igår kom vi i säng 03.15 och sen kollade man lite på tv innan man somnade. När vaknade jag?? Jo, strax innan 9 och då har jag varit uppe 2 gånger under den tiden. Det är helt OMÖJLIGT för mig att sova länge…alltså det går inte. 5-6 timmar, sen tycker min kropp att det räcker med sömn.

Men jaja…en mysig morgon med kaffe och tysthet och så började jag på en ny bok..Vecka 36 utav Sofie Sarenbrant. Och jaha…har redan läst mer än halva boken så den blir väl utläst idag eller senast imorgon Denna dagen är lite utav en sådan där lat dag…ska till och med vara lat på matsidan och beställa pizza sen. Det är rätt så nice med en sådan dag Stella verkar också ha bestämt sig för att bara vara hemma idag, hon sitter här nere med oss och spelar Sims på datorn.

Good night från sovrummet

Började på ny bok imorse…som mest troligt blir utläst idag…spännande de lux

Förresten…ett film tips innan jag avslutar. Igår såg vi filmen The Outpost med Orlando Bloom bland annat. Filmen är baserad på en verklig händelse och den var grymt bra. Om ni ser den, vilket jag verkligen rekommenderar, så måste ni titta till alla efter texter och sånt där är slut. Är även med en kille i filmen som faktiskt spelar sig själv i filmen.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.