Jag tog mig i kragen

Kl 16.15

Måste klappa mig själv på axlen lite grann idag faktiskt. Har sagt till mig själv sedan semester start att jag måste bege mig ut på promenader men alltså…det har INTE blivit av. Men idag när jag vaknade [efter lite sömn ska jag tillägga] så drack jag mitt kaffe snabbt och sen begav jag mig ut. Med Vecka 36 i lurarana så var det ju inga problem och det vet jag ju om egentligen, man ska bara få tummen ur Hade inget mål och visste inte riktigt vilken väg jag skulle ta med det blev förbi Väla skogen och lite så och efter 1 timme och nästan 6 km senare så vart jag hemma. Inget jätte tempo men det var skönt att bege sig iväg på morgonen. Får nu bara se till att göra en vana utav det

Skön morgon promenad

Annars idag har det varit lugnt, vi har varit och handlat, jag har lyssnat/läst ut boken Vecka 36 och sen blir det middags lagning och mer chill [en liten vila kommer väl på plats sen känner jag]. Stella är ute med sina vänner och Eliott, ja han är ju i Värmland och har det gott. Fick ett meddelande igår om att han hade avancerat upp till en kraftigare cross. Miltons mamma är snäll och skickar bilder varje dag Saknar min lille [ stora ] påg

Well…hoppas att ni har en bra dag och att det inte regnar på er. Här regnar det på…i vanlig ordning

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.