And he is back home

Hej på er. Sonen är ÄNTLIGEN hemma igen efter att ha varit i Värmland i 9 dagar. Herregud…aldrig varit utan honom så länge. Igår räknade jag timmarna hela tiden tills han kom hem och det gjorde han strax efter 17.30. LYCKA Han har haft det kanon..kört mycket cross och badat i sjön mycket. Dom hade även varit iväg till en skatepark någon gång, grillat, kalasat och haft det underbart. Men…SKÖNT att han är hemma igen

Men bloggat har jag inte gjort. Vi har varit i full gång med att först fixa, tömma och dona i datorrummet. Det tog typ en hel dag och blev kanon fint. Sen dagen efter så fick vi ett ryck och fixade Eliotts rum. Det fick sig en rejäl make over [behövligt] och eftersom vi höll det hemligt för honom kunde jag varken lägga ut bilder eller blogga om det. Men det blev fiiiint och han blev jätteglad när han kom hem igår och såg vad vi hade gjort

Eliotts rum…hur tjusigt som helst. Och anledningen till att fönsterkarmen är tom är för att Eliott har ner rullat och gardinerna för dragna konstant…haha.

Igår var det underbart väder [ äntligen ]. Vi hängde i trädgården, fixade lite och senare så grillade vi…hur gott som helst. Stella hade sin kompis Ellen här över till mat också för andra dagen i rad.

Lite gott vin avnjöts ute i trädgården…

…och senare så blev det grillat…yummi.

Idag får vi se vart det blir av utav dagen. Jag började min morgon med att lyssna/läsa på boken Vila I Frid. Skönt att sitta med det i lugn och ro innan alla andra vaknar till liv

Hoppas att ni får en bra dag…hörs senare eller imorgon!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.