Skitgubbe

Kl 20.00

Igår skulle jag hjälpa Stella att rensa och göra iordning i hennes skåp hon har på rummet. Hmm…slutade med att det städades, fixades lampor i skåpet, sorterade lådor osv. Men jaja…fint och iordning blev det i alla  fall

Mysigt värre inne på hennes rum

Idag har vi dock varit iväg och köpt vita prydnads kuddar, nytt överkast och nya gardiner till henne så får väl ta om bilden en annan gång…haha.

På kvällen sen igår så spelade jag, mannen och Eliott Skitgubbe och Yatzy. Skitgubbe är ju hur roligt som helst och det spelade man ju alltid som mindre. Det var Eliotts första gång på Yatzy   [familjespel har aldrig intresserat honom innan] och han vann ju då så kart…nybörjar tur kallas det

I Skitgubbe vann mannen dock mest

Annars har det inte hänt så mycket idag…for runt med Stella  på förmiddagen då ju men annars har det mest varit tvätt, disk och matlagning. Eliott har varit på Pixlapir idag och kickat med kompisarna…mannen har fixat och donat med lite utav varje. Nu tänkte jag ägna lite tid åt att läsa. Läser/lyssnar just nu på Andra andningen utav Sofie Sarenbrant. Storytel var bra för mig. Har redan läst/lyssnat på 4 böcker under semestern

Ni får ha det så bra!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.