Makeover nummer 2

Kl 19.55

Hej och hå, tiden den går. Ojojoj…snart bara 1 vecka kvar på semestern [ denna och nästa ] sen är det åter tillbaka till jobb igen. Tiden går ruskigt snabbt alltså. Kan väl säga att denna sommaren inte har varit som andra…i alla fall inte väder mässigt. Är det ens värt att kalla sommar? Jag har varken badat eller solat denna semestern Men…vi har i alla fall fått en massa annat gjort och fixat och det har trots kasst väder varit och är skönt att vara ledig.

Vi har även fixat till i Stellas rum. Vi fixade ju Eliotts rum under tiden då han var i Värmland och nu blev det då Stellas tur. Den unga damen har under en tid visat och pratat om hur hon vill ha det på sitt rum. Det har blivit nya gardiner, en ny stol, ett nytt skrivbord en ny matta, en ny taklampa, nytt överkast, nya prydnadskuddar och lite annat lull lull. Allt i färgerna grått och vitt. Blev hur snyggt som helst För att se hur det såg ut innan makeovern så får ni scrolla ner till inlägget under detta men nu ser det ut så här :

Hur snyggt??

Förutom en  del fix och så på hemmaplan så har det blivit en massa läsande [ och lyssnande ]. Har påbörjat bok nummer 8 nu under semestern. Har 2 böcker kvar [ efter den nyss påbörjade ] utav Sofie Sarenbrant sen är jag klar med dom. Ser redan fram emot då hon släpper en ny bok. Har dock lagt till en del andra i min bokhylla som jag också ska läsa. Love Storytel

Massa läsande och lyssnande under semestern…sa jag att det inte direkt är jobbigt att tex diska längre?

Men ja….lite mer än en vecka kvar på semestern så håller tummarna för att det åtminstone blir fint väder då. Barnens stora syster Emma kommer eventuellt hit till helgen och då hade vi tänkt grilla och mysa

Barnen håller på med sina egna saker nu för tiden, är för stora för att hänga med mamma och pappa. Eller ja, det har dom ju varit ett tag men ändå. Det är kompisar och sånt som gäller. Eliott spelar antingen dator spel och chattar med sina vänner i spelen eller så är hela gänget iväg och kickar och badar. Stella hänger också med sina vänner. Dom är ute mycket men just nu hänger dom dock uppe på hennes rum Ibland händer det dock att dom vill följa med till Väla eller något sådant, framför allt Stella då…haha.

Avslutar med dagens middag…Tacos…hur gott är inte det liksom??

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.