När semestern är slut….

Kl 16.20

…då blir det minsann sommarväder med 30 graders värme och strålande sol. För ja, på måndag är det dags för jobb igen och åter in i rutinerna. Sorgligt på ett sätt men skönt på ett annat. Barnen är lediga i en vecka till och sen kör skolan igång igen. Sonen börjar 8:an och dottern i 7:an…helt galet att vi har 2 högstadie barn (ungdomar)

I alla fall…idag började vi dagen med sommarfrukost ute i trädgården…faktiskt den enda för denna sommaren. Men gott var det i alla fall

Dagen har fortsatt här ute, precis som igår. Bad, god dricka, grill, myshäng och lite så där. Man får ju suga i sig det här fina vädret som kom. Dock har jag fått lida då jag badade igår. Tål ju inte klor så får massa kliande prickar som kliar konstant och värst är det ju så klart på kvällen. Dock har jag badat idag igen men vad ska man göra då här är 40 graders värme i trädgården liksom?

Jaja…förresten…Stella kom hem häromdagen och var såååå ledsen. Det var så hemskt att se och det gjorde så himla ont i våra föräldra hjärtan. Längesedan som hon grät så mycket. Hennes häst Cappo som hon var skötare till, den som var hennes absoluta favorit häst och älskling hade somnat in. Åhhh…hjärtat brast hos oss då hon var så ledsen…lilla gumman vår Tyvärr är det ju så att dom inte lever för evigt.

Ja…annars vet jag inte. Kände som om jag skulle skriva hur mycket som helst men jag kom av mig så avslutar med foto på bla ett himla gott rosé vin

Jacobs Creek

Har så klart lyssnat och läst mycket inne på Storytel…igår blev det dock ute i trädgården

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.