Två veckor…

Kl 19.25

…utav jobb har nu passerat. En ny kollega inne hos oss på Ekorren och nya goa ungar plus en del utav våra ”gamla” barn. Himla skönt att vara tillbaka faktiskt och dessa två veckorna har gått i en rasande fart får jag säga. Kan bero på att vi är full gång med inskolningar utav nya barn…och att vi har sjukt kul på jobb

Barnen är också tillbaka i skolan så all rutiner är igång som vanligt. Dom tycker dock det är mindre kul att vara igång igen men det är så det är. Klass nummer 7 och 8 har påbörjats. Dock efter skoldag nummer 2 fick Eliott ont i halsen och i fredags fick han vara hemma. Snorig, hostig, allmänt risig och högre temp än vanligt. Får hoppas att han blir frisk[ eller inte ] för på onsdag ska halva hans klass åka på läger. Halva klassen åkte förra terminen och sen kom Corona/Covid 19 så  halva fick inte åka. Dock är det fortfarande samma regler som gäller så jag vet inte. Tycker väl i och för sig att dom lika gärna kan skjuta upp det tills det är ännu mer säkert, varför riskera?

Nåväl, maten är intagen, disken är diskad, tvätten är tvättad och upphängd och cyklen har fått sig en tvätt omgång Passar på att blogga nu medans tid finns över och innan man ska in i duschen och sen hålla kväll i soffan. Mumsa på jordgubbar [ nya drogen sedan sommaren ] och kolla på film och serie med min andra halva

Men lite bilder då:

Första veckan på jobb gick det INTE att hålla diet på jobb. Hade fått määäängder utav godis från barn och föräldrar som uppskattar vårt arbete. I detta läget var det inte bra att ligga granne med personal rummet…haha.

Var i mormors och Jörgens lägenhet för att skriva på papper bla och hittade detta fotot på lilla jag som jag givetvis tog med mig. By the way…ångest att gå in i lägenheten då jag inte varit där sedan jag tog farväl utav mormor

Stella är igång igen med ridningen efter sommaruppehåll. Nu i en annan grupp och numer rider hon på onsdagar istället för på lördagar. Bättre tycker jag då lördagarna var så stressiga förut.

Vi har hunnit fira 12 årig förlovningsdag [ 16 år tillsammans ] mannen och jag…blev överraskad med go choklad från Chocolatte.

Och ett APT möte på jobb har också hunnits med.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.