Det har visst blivit 2021!!!

Kl 20.40

Ojsan hoppsan…har inte varit här på bloggen sedan i augusti…lite katastrof faktiskt måste jag erkänna

Men ofta känner jag att jag inte hinner med, ibland orkar jag helt enkelt inte och ibland har jag inte lust. Nu föll dock lusten på men då ska det så klart strula med bild program…eller rättare sagt…jag hajjar inte GIMP! Och då blir det att jag inte bloggar.

Vad har hänt? Ja, allt går sin lilla gång…Covid 19 härjar ju ännu runt i världen och man lever inte riktigt på som vanligt. Man har munskydd i kollektiv trafik och i affärer  [ vem trodde att vi någonsin skulle komma dit? ]och man är typ bara hemma och på jobb. Jag lovar…jag längtar ihjäl mig efter att få strosa runt på Väla som vanligt, att sätta sig och fika på Espresso House…att bara få vistas på platser normalt…inte behöva tänka på avstånd eller ha munskydd…inte vara nervös för att hosta till eller nysa. Får se om och när det blir normalt i världen igen.

Barnen har haft distans undervisning sedan veckan innan julledighet men nästa vecka ska dom ha vissa lektioner på plats och vissa lektioner fortsatt på distans. Jag tycker nog att det skulle fortsätta med enbart distans tills man vet hur den nya och mer smittsamma varianten beter sig och inte vara så snabba med att få barnen till skolan. Absolut att undervisning på plats är det bästa men tycker Sverige är väl långsamma med regler och dylikt och allt för snabba med att få igång  någon form utav normalitet igen.

Julen har ju passerat och nyår lika så…vi spenderade båda högtiderna hemma själva, som så många andra. Det var mysigt ändå och alla blev nöjda och glada för julklapparna…tummen upp för det

Well…en liten början på bloggandet år 2021…får försöka se till att blogga oftare för det är ju faktiskt kul

Nu är det i alla fall kväll…barnen hänger på sina rum. Eliott spelar på datorn och Stella håller väl på med Snap chat och Instagram gissar jag på. Har förresten döpt om henne till Fröken Iphone…passande namn på henne

Vackra onge…älskar dig till månen och tillbaka trots att du gör mig grå hårig

Jag fick ju Nintendo Switch Lite utav mannen innan jul och i julklapp fick jag bland annat spelet Animal Crossing…alltså…jag är fast…love it


Snö fick vi också i Januari…tycker absolut INTE om snö och vinter men det blir i alla fall fina bilder

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.