Andra april tjugo tjugoett

Kl 08.55

Halli hallå. Då har det blivit påskvecka och idag är det då långfredag. Påskvecka innebär 4 dagars ledighet från jobb, vilket inte är fel. Även om man trivs på sitt jobb så är det ju inte dumt med lite ledighet Framför allt efter en tuff vecka..jag har haft 3 öppningar på raken och sen igår en stängning då. Var trött de lux men det gick ju så klart bra ändå.

Så vad har hänt sedan sist då?

Jag har fått en ELCYKEL utav min älskade andre hälft Alltså…hur har jag kunnat vara anti elcykel sååå himla länge? Lätt det bästa någonsin. Jag älskar att cykla på den och det går snabbt och smidigt och är piece of cake att ta sig fram.

På jobb har vi rockat sockorna…fast i och för sig…det gör jag i princip varje dag nu för tiden. Liiiite roligare med olika sockor…så är det

Nya naglar har gjorts. Jag och dottern gjorde samtidigt men hon gjorde vita med guld stripes. Har blivit en liten mor och dotter grej det här har jag märkt. Mina blev då i blått. Har en liten förkärlek till naglar i blått och det var längesedan som jag hade det så det blev det denna gången. Nöjd? Japp!

Såååå klart blev det även fika på bästa Espresso House och dom hade fått in cheesecake med smak utav passions frukt. Halllååå…bästa frukten ever så jag blev såld på det direkt…himmelsk god är allt jag kan säga

Jag fick ett ryck och pimpade till min Nintendo switch lite konsol med lite pärlor. Den blev klart lite roligare…haha. Absoluta favorit spelet är Animal Crossing ( vääääldigt beroende framkallande)  men just då var det Mario jag spelade. Längtar tills det släpps ett nytt Animal crossing..jag är lätt den första att köpa.

Jag har varit och gjort Mammografi. Var 5 år sedan förra gången men hoppas så klart på bra svar. Tror jag får vänta en vecka till med svar. Nervös är man ju givetvis, en oro finns ju alltid att det kanske är fel. Ganska normalt att känna så gissar jag på. Håller tummarna ( och tårna).

Fick ett superfint påskägg utav min kollega på jobb igår. Gissa vad det innehöll? Just det…fladdermöss (favorit godiset). Hon vet vad jag tycker om hon

Tja…det var väl det. Annars jobbar man och står i, fixar med lite allt möjligt här hemma. Mannen är i sin uppfinnar Jocke/bygga period så här händer och sker förändringar och nya projekt hela tiden här hemma. Men det är kul så jag klagar inte

Meeen…nu ska jag publicera det här och sen återgå till Animal Crossing innan familjen ska upp. Ha det bra så hörs vi.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.