Helgen

Kl 15.30

Då går påskhelgen mot sitt slut och vi har bara varit hemma. Inget direkt firande. Vi åt god mat och barnen fick varsin påsk peng istället för påsk ägg med godis. Det är dom alldeles för stora för så det är bättre med en påsk peng. Stella köpte ett pack ( Paradisö  )  till sitt Sims spel och en hoodie och Eliott köpte grejer till sitt spel han spelar på datorn.

Jag tycker att vi egentligen inte har gjort något men ändå känns det som man har varit igång hela tiden. Har haft lite små ärende på IKEA, Väla, Mediamarkt och Elgiganten…in och köpt det vi behövde typ. Men nej…har inte direkt gjort något speciellt men skönt det.

Imorgon är det tillbaks till jobb igen men vi har planerigsdag hela dagen. Dom dagarna brukar dock gå fort och sen är det 3 dagar kvar innan det är helg igen. Hujeda mig vad tiden går fort. Barnen är lediga imorgon också men sen på onsdag så är det skola igen.

Well…ska lite senare få igång någon form utav middag här och efter det håller vi kväll. Hoppas att ni har haft en mysig påsk helg?

Vår vackra dotter ( ja, jag ”snor” hennes bilder från hennes Instagram och snapchat)..man får ju aldrig fota barnen längre…haha )

Fick örhänge utav mannen …älskar att jag kan ha örhänge igen utan att få allergiska reaktioner.

 

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.