Vaken natt

Kl 07.45

Uscha…stackars , stackars Eliott. Han hade feber igår på kvällen då han vaknade och kom in till oss och hostade som en tok :sad: . Han hostade så illa så han och jag fick ta kudde och täcke med oss ner i soffan. Vi försökte sova men det gick inte så vi kollade på lite barn tv (Tack Cartoon Network som visar barn tv på natten). Senare efter en dos Panodil och tv tittande så ville han upp och lägga sig igen. Han hade väldigt svårt att komma till ro men till slut gick det. Så man är lite mör idag. Usch…må han bli frisk för det är ju snart julafton :-S . Får verkligen hålla tummarna att Stella inte åker på detta nu för dom brukar avlösa varnadra. Hon hostar i och för sig också men inte i samma utsträckning som Eliott och hon har ingen feber.

Och jag som skulle bege mig och köpa julmat och klappar (känner mig inte alls stressad *ironi*). Hmmm…..mission impossible med sjuk son och ingen som kan passa dom.

Hjälp mig att hålla tummarna för att han blir bättre….pleace!!

2 Responses to “Vaken natt”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.