Hippeli hopp

Kl 16.25

Mer utav barnens pyssel från dagis

Haha…..ja, jag märker att allt verkligen går om man vill :smile: . Som tex köpa julklappar med barn och till barn utan att dom skulle se vad det var. Det har vi gjort idag. Efter som Eliott hade feber inatt så var det så klart no no till dagis idag. Hmmm….ingen som kunde passa dom direkt iheller. Nåväl….Eliott var feberfri och mycket piggare så dom fick helt enkelt följa med ( What to do liksom? Önskar dock att jag kunde klona mig ibland). Under tiden som jag gick och kollade och försökte vara super hemlig i leksaksaffärerna så sa jag till dom att dom fick gå runt och kolla osv. Självklart fick jag gömma mig lite ibland och smyga vid kassan och gömma paketen väl i påsarna sen. Fungerade utmärkt och dom har ingen aning om något :smile: .

Efter att vi sen även hade varit på Coop så insåg jag att det inte fanns en chans att jag skulle kunna bära hem vad som var köpt så jag fick ”låna/köpa” en kundvagn för en 5:a :tounge: . Men den lämnas så klart tillbaka imorgon. Men har man ingen bil och ingen som kan köra så får man helt enkelt lösa det på bästa sätt :wink: .

Snart Julafton då ja. Fast vi kommer till att fira den 23:e då alla kommer hit och firar. Vi blir ett gäng….13 stycken om jag inte minns fel. Så resten utav julmaten ska fixas och förberedas och en massa annat. Oj…jag lär inte vara sysslolös  imorgon i alla fall. Jissus!!

Nåväl…barnen sitter och kollar lite tv för tillfället och jag sitter här….med skallebank :-S

2 Responses to “Hippeli hopp”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.