Onsdag och snö

Kl 09.00

Lite snö har hittat hit nu på morgonen

Japp…då var det onsdag och lite snö har hittat hit. Får se om det kanske blir mer utav det och om det stannar kvar men nja….tveksamt. Det  är ju inte direkt dom stora flingorna som dalar ner och det ska ju bli plus grader. Well…får se, får se.

Morgon här hemma ännu i alla fall. Barnen tittar på tv och tar det lugnt. Det är lite hostigt och snorigt men ändå mycket bättre. Det är nätterna som är jobbiga för Eliott för han kan inte komma riktigt till ro då han hostar så förfärligt :-S . Så inatt har han hållt mannen vaken en hel del för jag sov inne hos Stella…fast jag kommer inte ihåg att jag har gått in där under natten…haha :smile: .

Får se vad vi tar och hittar på idag. Kanske ska se till att rulla en massa köttbullar inför julafton? Inte imorgon men på Lille jul så är det ju vår Julafton. Får nog bli så tror jag.

Nää…lite kaffe behöver jag nu känner jag.

3 Responses to “Onsdag och snö”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.