Dagen före…

Kl 07.30

Jupp då var det torsdag och det är dagen före som vi ska fira Julafton eftersom vi kör på det imorgon. Vi har varit vakna här ett tag…eller ja, jag och Stella i alla fall. Eliott kom för ett litet tag sedan och nu tittar dom på Ben 10 på tv:n.

Mannen har semester nu över julen och idag ska det städas och så där. Lite fler köttbullar ska göras (jag som aldrig mer ville se en köttbulle…haha), lite mer ska handlas och fixas. Kanske även ska hinna med en genom gång utav alla leksaker som barnen har huller om buller i sina lådor/skåp. Förstår egentligen inte varför jag envisas med att jämnt sortera där? Ser ju ändå lika kaos ut efter någon dag :wink: Nå, vi får se hur det blir med det.

Imorgon firar vi som sagt och på förmiddagen får det sista fixas och sen vid 15 tiden så kommer allt folk hit. Jag ska försöka att inte stressa ihjäl mig utan ta det lugnt och ta det som det kommer. Har en liiiten förmåga att stressa upp mig i onödan över att allt ska bli ”rätt:tounge: . Sen får vi se om Tomten hittar hit nu när vi har flyttat :wink:

5 Responses to “Dagen före…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.