Våran Jul 2011

Kl 10.00

Så då har julen passerat (något så när i alla fall). Vi firade som sagt våran Julafton på Lille julen och det blev hur lyckat och bra som helst :grin: . Nöjda, gäster och nöjda barn, julklpappar, tomte, julmat, trevligt och allt det där. Folket började komma vid 15.30 tiden och dom sista gick hem vid 00.30 tiden.

Bland  barnens julklapparna fanns det Lalla Loopsy (stava?) pariser hjul och hus och dylikt, Transformers, Sopbil, Diamdem och hår saker, kläder, Branbil, Barbie med massa tillbehör, Radiostyrd bil, sängkläder med fina motiv, bilar, spel mm (glömde klart fota allt). Bland våra julklappar fanns det Belgisk choklad, lampor, glöggset, lykotor och så där…vi hade också varit snälla faktiskt :smile: .

Igår hade vi en lugn dag på hemma plan. Packade upp resterande leksaker, lekte, åt och bara mööööös. Idag kommer dagen till att gå i samma stuk. Vi sov till 8.30 jag och Stella och Eliott kom nästan precis upp. Just nu sitter dom vid köksbordet och leker med en del utav sina saker. Favoriterna i år blev för Stellas del Lalla Loopsy sakerna och för Eliotts del blev det den gigantiska sopbilen.

Kommer lite bilder här och som ni ser på sita bilden så var det en trött kille vi hittade sovandes på stolarna under bordet :smile: .

2 Responses to “Våran Jul 2011”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.