En lugn dag

Kl 15.25

Denna fina tomten med gott innehåll fick jag utav sötaste svägerskan Johanna när dom kom hit inför julfirandet. Hur söt är inte den på en skala?

Ojoj…vilken chill dag det är idag. Nästan lite fööör mycket chill för min smak för jag blir lätt uttråkad…haha. Men…jag ska väl inte klaga/gnälla :wink:

Det leks fortfarande en massa med leksaker här hemma men  Stella ville i alla fall ta en break och följa med mig till affären. Och jissus måste jag säga. Det är december månad men ute känns det ju faktiskt som vår. 8 plus grader liksom. Känns lite galet får jag erkänna. Men härligt ändå för jag gillar inte kyla alls :tounge: Men det behövdes inga tjocka vinterbyxor idag och det tyckte Stella var skönt för hon är inte alls förtjust i att ha det på sig. Får la se om det blir någon vinter överhuvudtaget. Hmmm…hade varit skönt att slippa :wink:

Barnen lär väl vara uppe bra länge ikväll gissar jag på då dom sov länge idag. Får hoppas att dom fortsätter vara på chillhumör…haha.

Hur har eran dag varit idag då?

4 Responses to “En lugn dag”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.