Annandag Jul

Kl 09.50

Åhhh…sugig kamera men barnen leker i alla fall med sina favorit klappar

Inte lite irriterande då varende bild jag tar blir helt suddig vid kanterna :cry:

Det blev morgon här idag strax innan 8.30. Kommer ihåg att Stella kom in någon gång tiiiidigt imorse och sa att det var morgon men det känndes inte alls som det så jag fick henne till att vi somnade om i hennes säng igen. Tur var väl det för det var mycket skönare och enklare att gå upp sen strax innan 8.30 :smile: .

Jag som trodde att barnen skulle vara uppe hur länge som heslt igår kväll pga utav att dom hade sovit länge fick faktiskt fel. Strax innan 21 så sov båda barnen och dom somnade ganska snabbt faktiskt. Så sen såg jag och älskade mannen på några avsnitt utav NCIS. Grymt spännande måste jag säga så lär helt klart bli fortsättning på det ikväll.

Idag vet jag inte vad som sker…har i alla fall inga planer än så länge. Just nu är barnen uppe på sina rum och kollar på sina datorer. Det är Transformers och Eric Saade som gäller. Den ena sitter och gör Transformers ljud och den andre sjunger…haha. Ni kan ju aldrig gissa vem som kollar på vad :wink: ?

2 Responses to “Annandag Jul”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.