Morgon mys

Kl 09.10

Lilla loppan ligger och morgon myser i soffan

Go morron till en vanlig dag får man väl säga nu. Eller ja…inte helt vanlig men det är i alla fall ingen juldag. Här vaknade vi strax efter 08 idag och just nu är det ännu morgonmys som gäller. Stella ligger nerbäddad i soffan och kollar på Scooby Doo och Eliott har nästan precis kommit upp.

Idag ska vi nog se till att få upp barnens tv apparater på rummen. Skulle egentligen gjort det för längesedan men så har det inte blivit av. Men idag kanske :smile: . Det blir nog en sådan där lugn hemma fixar dag typ. Inget väder att vara ute i för det regnar ju bara. Hur tråkigt är inte det på en skala? Näää…nu får jag nog säga att jag antagligen hellre vill ha snö men det lär ju inte ske med alla dom plusgraderna vi har. Skumt väder i December månad…har väl aldrig varit så här varmt förr?

Annars? Igår var det en lugn dag. Det lektes och jag och mannen lekte också :wink: . Spelade Guitar Hero och lite så skoj. Känndes som om det var längesedan så det gjorde vi igår. Kul :smile: . Senare då barnen sov så kollade vi på NCIS och sen somnade jag i soffan…haha. Sov väldigt gott sen då jag kom upp i sängen kan jag säga.

Well…..hoppas att ni får en bra dag idag.

One Response to “Morgon mys”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.