Utomhus lek

Kl 18.20

Utomhus lek är aldrig dumt

Mmmm…..härligt VÅR väder idag ju (eeh….något är galet med klimatet). Efter en del stök och så här hemma med galna kidz så begav vi oss ut för att leka. Hittade en lekplats inte så långt här ifrån som barnen gillade :smile:  Perfekt pulka backe också faktiskt om det någon gång skulle förmodas snöa :wink: . Bollade boll, gungade, klättrade och lite så gjorde dom där innan vi begav oss till affären för att köpa kaffe. Efteråt stannade vi till igen och lekte vidare en stund. Jaaa….gäller att passa på då det är så fint väder.

Just nu så leker barnen  där uppe och har gjort bra länge. Mannen fixar med servrarna och jag sitter vid datorn och det strömmar hög musik ur lurarna. Gooosh…I love music….lala la.

4 Responses to “Utomhus lek”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.