Morning

Kl 09.50

Så var det morgon igen….eller ja, det blev morgon redan 7.30 idag. Har varit lugnt här än så länge. Barnen har kollat på Scooby Doo och jag har lyssnat på lite musik och så. Sitter faktiskt och längtar till nyår. Har kommit på att detta blir den första nyår som vi firar borta sedan barnen kom till världen. Blir lite konstigt med ack så kul :smile: . Ska fira in det nya året hos Dennis och Johanna i år så det blir nog skojsigt…haha.

Hur ska ni spendera eran nyår??

Idag blir det nog annars fortsatt lugnt. Idag är det inte lika fint väder som igår men det kanske kommer. Det är lite små regnigt och så där här nu men men…det får man väl tåla liksom :wink: . Får se vad vi hittar på…tar nog en liten tur till Väla för att införskaffa ett skärp till Eliott. Hittar banne mig inte ett enda utav hans skärp så dom har nog fått fötter antar jag. Gissar dock på att det är miljoner folk nu när det är mellandags rea så man får väl vässa armbågarna…haha.

Näää…nu är det dax att väcka mannen min men hoppas att ni får en bra dag. Hörs senare!!

4 Responses to “Morning”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.