2 days left…

Kl 08.10

De två finaste i mitt liv

 

Go morron  till en ny dag…..en blåsig torsdag. Ohhh….bara 2 dagar kvar nu på 2011. Skumt att det snart är nytt år…igen. Längtar tills det är lördag, ska bli så kul :smile: .

Blev inte att vi begav oss in på Väla igår. Det räckte att jag såg alla miljoner bilar utanför och då släppte jag den tanken direkt. Var inte alls upplagd för att ”slåss” med alla folk där. Får se om det kanske blir idag istället….tänkte dessutom kanske se om man har tur att hitta en nyårs klänning.

Såg förresten en ruskigt bra film igår, mannen och jag. Warrior heter den och den måste ni absolut se om ni inte har gjort det. Som sagt…GRYMT bra.

Nu ska jag i alla fall ha litta mer kaffe så man piggnar till liv. Är rejält trött här idag.

4 Responses to “2 days left…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.