No dress…

Kl 18.50

Kan säga att det luktar gott här hemma

Jodå….en tur till Väla blev det idag i jakt på en klänning till Nyårsafton. Tänkte vara smart genom att se till att vara där strax efter att dom hade öppnat, borde ju inte vara så många att ”slåss” med då. Mycket riktigt så var det smart för det var rätt så lite folk då. Det som däremot INTE var smart var att försöka hitta en klänning med en 5 och en 4 åring :-S . Till slut hittade jag dock en klänning som var superfin men i provrummet spårade allt ur och jag tror att hela Väla hörde mina barn. Klänningen var för liten men att hitta en i passande storlek och bege sig in i provrummet igen var inget som jag var sugen på med två huliganer så det sket sig. Får se om jag kanske kan komma dit imorgon utan barn och hoppas på att klänningen finns kvar. Men med min jäkla (o) tur så finns den väl inte kvar.

Snart är det i alla fall kväll…..ska ta en kamp senare med att få barnen i säng och sen ska jag njuta utav lugnet med mannen min. Kanske blir ännu en bra film ikväll eller så blir det några avsnitt utav NCIS.

5 Responses to “No dress…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.