I found it…

Kl 17.50

Nyårs klänningen

Japp….I found it today, nyårs klänningen. Dock så får jag inte riktigt till hur den ser ut med kameran men ni får väl kolla på nyårs bilderna som kommer på söndag annars :wink: Barnen var sååå mycket lugnare idag då vi var på Väla så det gick rätt fort. Belönades så klart med en fika efteråt.

Annars har väl dagen varit ok…..lite stiss och liv på eftermiddagen i vanlig ordning. Förstår inte vad det är men efter typ 15 tiden så slår det runt och det blir nästan omöjligt att vistas här hemma. Mannen och jag blir lite galna…fattar nada. Som om demonerna tar över barnen eller något…haha. Just nu sitter dom i alla fall vid sina datorer och spelar spel och är lugna. Får se om jag tar tag i dusch fiighten idag eller om jag tar den imorgon bitti istället. Gäller liksom att välja fighterna noga :tounge: .

Ser i alla fall fram emot kvällen då det är lugnt, har liksom huvudvärk till max idag. Imorgon är det nyårs afton, 2011´s sista dag….då smäller det :wink:

Hoppas att ni har haft en bra dag? 

4 Responses to “I found it…”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.